• Horari

  HORARISX

  DILLUNS08:00 AM - 20:00 PM

  DIMARTS08:00 AM - 20:00 PM

  DIMECRES08:00 AM - 20:00 PM

  DIJOUS08:00 AM - 20:00 PM

  DIVENDRES08:00 AM - 20:00 PM

  DISSABTETANCAT

  DIUMENGETANCAT

 • TRUCA'NS 872 21 28 45 · 648 24 03 64
 • Contacte

  Mantinguem Contacte!X

  ADREÇAC. Antoni Ribes de Conill 2, 2º1ª 17600 Figueres (Girona)

  DEIXAR UN COMENTARI

  Enviant el seu missatge. Si us plau espera ...

  Gràcies per enviar el seu missatge! Ens posarem en contacte amb vostè en breu.

  Hi ha hagut un problema en enviar el missatge. Torneu de nou.

  Si us plau, completi tots els camps del formulari.

CatalàEspañol

ELS NOSTRES SERVEIS

OFERTA

Rebaixem preus!

RADIOFRECUÈNCIA FACIAL BIPOLAR I MONOPOLAR

QUE ÉS LA RADIOFREQÜÈNCIA?

El pas del temps sol provocar que la pell es despengui, sobretot a l’àrea de les galtes i del coll.
Actualment existeixen diverses tècniques per poder solucionar-­ho. Una de les més eficaces i que a més no comporta una intervenció quirúrgica és la radiofreqüència. En aquest sentit, cal destacar que aquest procediment no pretén substituir a la cirurgia, que posseeix unes indicacions molt concretes i uns resultats òptims en determinats casos, sinó que constitueix una alternativa per a cert tipus de flacciditat facial.

A més, un dels grans avantatges d’aquest tipus de tractament és que permet combinar-­se amb altres tècniques que fan que els efectes siguin més duradors. Així es pot dur a terme amb la Llum Intensa Polsada, Pílings… sempre que l’especialista ho indiqui i després del temps prudencial que es recomana en cada cas.

El tractament de radiofreqüència aconsegueix rejovenir la pell a través de l’acció de la calor. Aquesta sensació és produïda per l’energia que la radiofreqüència exerceix sobre el colaran de les capes més profundes de la pell. Aquesta calor aconsegueix de forma immediata l’estirament del teixit cutani reduint els signes de l’envelliment facial en deixar la pell més tersa, sobretot a la regió de les galtes, línia de la mandíbula i coll.

Aquest sistema és molt segur i eficaç, ja que la calor generada no afecta l’organisme en ser molt superficial. En l’actualitat ja s’han realitzat centenars de tractaments sense efectes secundaris. Durant l’aplicació del tractament el pacient pot notar una breu sensació de calor, però en cap cas aquesta sensació arriba a ser molesta.

COPYRIGHT © NATURPILATES 2014 · TOTS ELS DRETS RESERVATS