• Horari

  HORARISX

  DILLUNS08:00 AM - 20:00 PM

  DIMARTS08:00 AM - 20:00 PM

  DIMECRES08:00 AM - 20:00 PM

  DIJOUS08:00 AM - 20:00 PM

  DIVENDRES08:00 AM - 20:00 PM

  DISSABTETANCAT

  DIUMENGETANCAT

 • TRUCA'NS 872 21 28 45 · 648 24 03 64
 • Contacte

  Mantinguem Contacte!X

  ADREÇAC. Antoni Ribes de Conill 2, 2º1ª 17600 Figueres (Girona)

  DEIXAR UN COMENTARI

  Enviant el seu missatge. Si us plau espera ...

  Gràcies per enviar el seu missatge! Ens posarem en contacte amb vostè en breu.

  Hi ha hagut un problema en enviar el missatge. Torneu de nou.

  Si us plau, completi tots els camps del formulari.

CatalàEspañol

ELS NOSTRES SERVEIS

OFERTA

Rebaixem preus!

FULL LÁSER SYSTEM

L’eliminació del pèl corporal no desitjat és una qüestió estètica de gran importància per a moltes dones i cada vegada per a un major nombre d’homes. L’afaitat, la cera i les cremes depilatòries són els mètodes tradicionals més utilitzats per a l’eliminació del pèl no desitjat.Aquestes tècniques tenen el gran inconvenient que el pèl torna a sortir al cap de poc, per la qual cosa han de repetir-­se amb bastant regularitat. Una alternativa a aquests mètodes és la depilació elèctrica, però també té algunes objeccions importants: és una tècnica invasiva, dolorosa i lenta que en ocasions pot produir petites cicatrius, reaccions al·lèrgiques i altres efectes no desitjats.

L’eliminació del pèl mitjançant el làser és, enfront de totes aquestes opcions, un mètode de supressió del creixement capil·lar ràpid i segur que a més deixa els porus i els teixits de la pell intactes. Aquesta tècnica permet eliminar el pèl de totes les parts del cos incloent el mentó, el llavi superior, les galtes, les orelles, el nas, el front, el coll, les aixelles, els braços, el tòrax, les aureoles, l’esquena, la línia alba, els engonals i les cames.

A més de l’estètica, existeixen altres causes per les quals es recomana la depilació làser, com per exemple l’eliminació de pèl no desitjat originat per determinades malalties o el consum d’alguns medicaments. Als pacients amb hirsutisme (brot de pèl en llocs de la pell inusuals) els pot beneficiar a més un tractament mèdic addicional al làser que l’especialista valorarà mitjançant un examen clínic i proves complementàries.

Aplicació làser :

El procés de depilació amb làser s’inicia amb l’aplicació d’una petita peça de mà que emet successius polsos de llum làser sobre la pell. L’arrel del pèl absorbeix la llum làser provocant la seva destrucció.

Durant la sessió, haurà de protegir­-se els ulls amb unes ulleres específiques segons el tipus de làser. Encara que les sessions solen ser indolores, alguns pacients pot sentir una lleu molèstia en el tractaments molt extensos, per la qual cosa és recomanable dividir-­los en dos temps que poden dura entre deu minuts i una hora, depenent de la zona a tractar.

A pesar que en cada sessió s’elimina tot el pèl de la zona tractada, només un vint per cent aproximadament es destrueix de forma permanent. La resta reapareix al cap de mes i mig, però anirà disminuint en aquesta proporció amb cada nova depilació làser.

A causa que el pèl creix per cicles, aquesta tècnica és efectiva solament durant la fase de creixement capil·lar. El nombre de sessions dependrà de la grossor i el color del pèl de cada pacient i de la regió que desitgi tractar­se.

COPYRIGHT © NATURPILATES 2014 · TOTS ELS DRETS RESERVATS