• Horari

  HORARISX

  DILLUNS08:00 AM - 20:00 PM

  DIMARTS08:00 AM - 20:00 PM

  DIMECRES08:00 AM - 20:00 PM

  DIJOUS08:00 AM - 20:00 PM

  DIVENDRES08:00 AM - 20:00 PM

  DISSABTETANCAT

  DIUMENGETANCAT

 • TRUCA'NS 872 21 28 45 · 648 24 03 64
 • Contacte

  Mantinguem Contacte!X

  ADREÇAC. Antoni Ribes de Conill 2, 2º1ª 17600 Figueres (Girona)

  DEIXAR UN COMENTARI

  Enviant el seu missatge. Si us plau espera ...

  Gràcies per enviar el seu missatge! Ens posarem en contacte amb vostè en breu.

  Hi ha hagut un problema en enviar el missatge. Torneu de nou.

  Si us plau, completi tots els camps del formulari.

CatalàEspañol

ELS NOSTRES SERVEIS

OFERTA

Rebaixem preus!

TRACTAMENT CEL·LULITIS

1 SESSIÓ35€

La cel·lulitis és una alteració del teixit cel·lular subcutani que s’acompanya de canvis en la microcirculació del teixit conjuntiu, donant lloc a modificacions morfològiques, histoquímiques i bioquímiques del teixit. No existeix un origen reconegut de la cel·lulitis sinó un conjunt de factors que la predisposen, és el gran cavall de batalla de gairebé el 95% de les dones.

És una patologia que, per combatre­-la eficaçment, precisa un pla d’atac global: un diagnòstic adequat, un tractament estètic, exercici, cosmètica i una mica de temps. Factors hormonals (poden predisposar o agreujar un procés cel·lulític i són especialment importants durant l’adolescència.

Els estrògens són les hormones que en la dona poden iniciar, agreujar i fer perpetu un procés cel·lulític.), factors endocrins, bioquímics, hereditaris i fins i tot racials predisposen a les dones a sofrir-la. A més, si no tenim bons hàbits intestinals o portem uns mals costums que puguin afavorir la tornada venosa, es pateix insuficiència venosa que aplana el terreny per a l’aparició de la cel·lulitis.

La cel·lulitis té tractament eficaç, però no cura. Per això, per ajudar al fet que les tècniques a les quals recorrem tinguin els millors resultats és molt recomanable seguir una sèrie de pautes de vida saludable.

Dur a terme una alimentació equilibrada. També és recomanable fer exercici, evitar portar talons alts molt estona o enfundar­se roba molt ajustada que dificulta el reg sanguini i, sobretot, controlar l’estrès, el mal del nostre temps ja que pot actuar en l’àmbit endocrí modificant la distribució dels greixos.

Encara tenint en compte totes aquestes mesures preventives seguirem patint de cel·lulitis en un menor o major grau, hi ha per tant que posar­-se mans a l’hora i saber que existeixen tractaments que poden disminuir el seu grau i aconseguir un cos lliure de la temuda pell de taronja, tant en Naturpilates com en altres centres el més important abans d’entrar en el combat, cal saber que tipus de cel·lulitis es té.

COPYRIGHT © NATURPILATES 2014 · TOTS ELS DRETS RESERVATS